Partners

De afgelopen jaren heb ik een heel prettige kring van opdrachtgevers opgebouwd, zo ook een team van mensen met wie ik fijn samenwerk.

Ik noem er graag een aantal:

Bloom Praktijken
Bloom Praktijken zoomt in op de organisatie van de huisartsenpraktijk, van de kleine praktijk tot de HOED-praktijk en het gezondheidscentrum. Samen met u zoeken wij professionele oplossingen die passen bij de (eigen) kleur van uw praktijk.  Bloom Praktijken combineert kennis over huisartsenpraktijken met gedegen kennis over communicatie en organisatie. Het is ons doel om mensen tot bloei te laten komen. Dat start met bewustwording: waarom doe ik wat ik doe en welk effect heeft dat?

www.bloomcommunicatie.nl

Bloom Communicatie
Bloom biedt communicatietraining, advies en coaching voor artsen en medewerkers van huisartsenposten en andere grote zorgverleners. Ons brede aanbod is gericht op het effectief communiceren met patiënten en tussen professionals onderling.  Bloom combineert kennis over huisartsenposten met gedegen kennis over communicatie en organisatie. Het is ons doel om mensen tot bloei te laten komen. Dat start met bewustwording: waarom doe ik wat ik doe en welk effect heeft dat?

www.bloomcommunicatie.nl

 


 

Eric van Casteren van Mille Rêves.
Mille Rêves is een locatie in Frankrijk waar iedereen zijn droom waar kan maken.

Een authentiek franse boerderij logeren, meedoen aan een creatieve vakantie, actief bezig zijn (zingen, wandelen, fietsen, mindfulness, yoga), bootcampen, een workshop volgen of wil je er zelf een project initiëren: Alles is mogelijk.

Mille Rêves:  een een oase van rust en ruimte in de rurale omgeving van de Franse Haute Marne. Onder de rook van de ommuurde vestingstad Langres; ingesloten tussen de Bourgogne en de Vogezen.

www.millereves.nl

 


 

Conny Groeneveld van Groeneveld Coaching & Training geeft trainingen en coaching aan zorginstellingen, met name in de ouderenzorg, onderwijsteams en particulieren. Zij richt zich vooral op concepten als het persoonlijk leiderschap, ontwikkeling van vaardigheden en de ontwikkeling van jou als individu.

Samen zijn wij Groeneveld & van Diest.

www.groeneveldcoaching-training.nl


Arie Berkhof van Mensbeeld.
Gericht op de omgang en samenwerking rondom kwetsbare ouderen. 
Wij ondersteunen organisaties en leiden mensen op, individueel en in teamverband. Kennis over dementie, reflectie op houding, anders kijken met als doel een geslaagd contact. Zeker bij mensen met dementie en bij onbegrepen is het belangrijk om te leren vanuit de verbinding.  

www.mensbeeld.nl

 


 

Monique van den Hoogen van De Zangzaak.De zangzaak:  omdat zingen ontspant, verbindt en motiveert.
Zangcoaching – Zangworkshops – Zangvakanties – Koorprojecten

www.dezangzaak.nl

 


 

Ervarea
Brug Communicatie met Zorg
Karkas
Hogeschool Windesheim
FiAC
Peter Smeeman
Thuis in het Onderwijs
Confetti Dell’Arte