Teatro da Graça

TEATRO DA GRAÇA is een initiatief van Chris da Graça (JavaJam Recording Studio) en Joke van Diest (Joke van Diest Coaching Theater Workshops)

Waarom ‘TEATRO DA GRAÇA’?

Toen wij in 2005 ons pand aan de Goudsestraatweg in Oudewater kochten, stond voor ons vast dat dit gebouw de mogelijkheden had om vorm te geven aan het delen van onze gezamenlijke liefde en passie; muziek en theater.

De grote ruimte naast onze woning is geschikt gemaakt voor professionele geluidsopnames, kleine intieme voorstellingen en workshops.

Wat doen we?

We organiseren voorstellingen voor ongeveer 40 personen. Alles wat met podiumkunsten te maken heeft is welkom. Aangezien we het belangrijk vinden ervaringen te kunnen delen met anderen is er na de voorstelling ook altijd iets te eten en te drinken. Naast het doel om zo nu en dan een professionele act te kunnen presenteren besteden wij ook bijzondere aandacht aan lokaal en regionaal talent.

Wie zijn wij?

CHRIS DA GRAÇA

Freelance gitarist, eigenaar van JavaJam Recording Studio (op Java geboren, eet graag kip (aJam) en houdt van Jammen. Heeft onder andere gestudeerd bij SAE soundenginering en muziekproductie. Naast het werk in de studio neemt hij ook op locatie op en ondersteunt hij met zijn studio bijzondere projecten zoals voor Stichting StopALS.nu.

JOKE VAN DIEST

Afgestudeerd aan de Hogeschool der Kunsten te Utrecht als docent Drama. Tijdens haar studie is zij onder andere begeleid door George Groot, bekend van Cabaretgroep Don Quishocking. Eigenaar van LIVIApresentaties, coach, trainingsacteur, trainer, theaterdocent en freetime zangeres.            

​​​​Over TEATRO DA GRAÇA in Lissabon

 “Van het bestaan van dit theater was ik niet op de hoogte, totdat mijn vriend de fotograaf Gerard Verschooten uit Nijmegen mij ooit een foto stuurde met daarop de naam van het theater. Bij ons laatste bezoek aan Lisboa zijn wij naarstig op zoek gegaan om de afbeelding en het theater te vinden. Helaas is dat niet gelukt. Ook speuren op Internet leverde geen duidelijke aanvullende informatie op. Waarschijnlijk bestaat het theater niet meer.

​​​Wil je meer informatie over ons of onze voorstellingen of wil je reserveren, dan kunt je contact opnemen via onderstaande adressen en telefoonnummers.

TEATRO DA GRAÇA

 Goudsestraatweg 2
3421 GJ Oudewater

06 – 515 830 59 Chris
06 – 510 552 98 Joke

info@teatrodagraca.nl
joke@jokevandiest.nl

Hier vind u “TEATRO DA GRAÇA”

Vanuit richting Montfoort of Gouda, volg de N228 tot in Oudewater. U vindt ons 100 meter rechts naast de Esso benzine pomp.

Vanaf de A12, neem afslag Waarder/Driebruggen, rij naar Oudewater, passeer 2 rotondes en bij de derde rotonde draai links. Je vindt ons na 100 meter aan de linker kant, rechts naast de Esso benzine pomp.